Rólunk

Anna vagyok.

29 éves vállalkozó. Írok, énekelek, ékszert készítek, utazgatok.

Imádom a családomat és a barátaimat, akiknek rengeteget köszönhetek.

Szerencsés vagyok.

Megadatott számomra, hogy olyan életet éljek, amilyet elterveztem magamnak.

2018 januárjában mégis azon a ponton álltam, amikor bizonyos szakaszát az életemnek magam mögött kellett hagynom és egy teljesen új fejezetet nyitottam.

Úgy döntöttem, hogy nyakamba veszem a világ egy szeletét és a komfortzónából kilépve elindulok kutyámmal, Floppy-val egy road trip-re.

Az utazásomat megörökítettem magamnak és Nektek annak reményében, hogy kalandjaimmal Titeket is meggyőzlek arról: mindig van esély az újrakezdésre és önmagunk jobb megismerésére.

Nem gondoltam volna, hogy ennyien követni fogjátok a kalandjainkat és kiváncsiak lesztek rá, milyen is kutyával átutazni Dél-Európán, ezért hazatértemmel úgy döntöttem, itthon is folytatom a blogolást/vlogolást.

Legyen szó kutyabarát szállásról, kávézóról, vagány pórázmárkáról, új kullancsriasztó módszerről, vagy aktuális kutyás programokról – mindent megosztunk veletek, amit látunk, tapasztaltunk, ajánlunk vagy éppenséggel ellenzünk.

 

Floppy, a kutyám.

6 éves Border Collie, aki a Brit Pásztorkutya Fajtamentőcsoporttól került hozzám immár három éve.

Nem sokat tudok a múltjáról.

Annyi biztos, hogy egy tanyáról mentette meg előző gazdája, aki azonban nem tudott elég időt szentelni az ő szükségleteinek.

Floppy törött bordával, rengeteg félelemmel, de az emberekbe vetett töretlen hitével került hozzám. Ma már kiegyensúlyozott, boldog kutyus, aki annyi szeretet ad, amennyit meg sem érdemlek.

Blogunkkal remélem, hogy a kutyavásárlás előtt álló olvasók ráébrednek: csodálatos dolog egy ilyen tisztalelkű állatról gondoskodni. Rengeteg menhelyi kutyus várja, hogy végre átadhassa háláját annak a fantasztikus embernek, aki nem riad vissza attól, hogy rehabilitáljon egy bántalmazott ebet.