BEST OF ajándékötletek kutyabolond nőknek


Lássuk be, ha az ember szívszerelme kutyatulajdonos, akkor az a kapcsolat már lendületből minimum egy szerelmi háromszög. (Négyszög, ha mindkét fél kutyás!) 

Érdemes ezért kicsit tovább látni a szívecskés párnák és bonbonok áradatán (főleg Valentin-Nap közeledtével), és valami olyan ajándékot választani, ami tutira lázba hozza kutyamániás partnerünket vagy barátunkat – és a négylábúját is! 

Az Etsy remek hely az ötletszerzésre, én előszeretettel böngészem akkor is, ha magamnak szedem össze a kívánságlistát.

Íme, megmutatom az én idei kedvenceimet!

 

Feliratos póló // Best. Dog Mom. Ever. // Rescue all the dogs

 

Egyszerű, de nagyszerű! Uraim, akiknek kijutott a kutyabolond barátnőből: egy ilyen ruhadarabbal tuti nem lehet mellélőni! Vagány fazon, menő a szöveg, egy trendi szín… és telitalálat. (Még a nővérem is teljesen ráállt, pedig ő “catmom”.)

Feliratos pólót természetesen szinte bármelyik sarkon lehet csináltatni, de vigyázzunk, nem mindegy a minőség, a fazon, de még a betűtípus sem! Biztos vagyok benne, hogy mindenki szekrényében lapul néhány egyszer hordott, gyümölcs-címkés ‘frútofdölúm’ olcsó verzió – szóval adjuk meg a módját, ha biztosra akarunk menni! 

 

 

Feliratos egérpad // I work hard so my dog can have nice things

 

Ha nem merünk ruhaneműt választani, mert “úgysem találjuk el a méretet”, akkor jó megoldás lehet a frappáns szöveggel ellátott tárgyak között keresgélni – hatásában mérve hasonló lesz az eredmény. 

Ez az egérpad kiváltképp a kedvencem, magamra ismerek az utolsó betűig – igaz, ez az illusztráció legkevésbé sem utal a termék minőségére. Ugyanilyen fekete pacát bármikor én is rászerkesztek egy stockphotora… 

 

 

Bögre // újragondolva

 

Ha azt hitted, hogy a bögre a lehető legsnasszabb ajándék, akkor bebizonyítom Neked, hogy nem! Az Etsy-nél például a kutyus fajtája alapján személyre szabhatod a bögre grafikáját.

Bármit is teszünk rá, figyeljünk a minőségre! Ha fotó, akkor legyen tűéles, profin szerkesztett kép. Ha inkább grafika, akkor egy illeszkedő betűtípussal és frappáns felirattal örök kedvenccé válhat a végeredmény.

Amint megvan az ötlet, és a profi alapanyag, a CEWE Magyarországnál tökéletes kivitelezést kapunk. Sőt, teljesen hülyebarát rendelőszoftverük segítségével két perc alatt letudhatjuk a vásárlást.

 

 

Kutya-gazdi kiegészítők // minták

 

Mi nők odavagyunk tőle, ha a kiegészítőink harmonizálnak. Még nagyobb örömmámor, ha nem csak a cipőnk és a táskánk színét, de mondjuk szeretett kutya-gyerekünk kiegészítőit is sikerül összehangolni a saját megjelenésünkkel.

Én például imádom, amikor sikerül egy-egy lopott mosolyt elkapnom a villamoson, amint a szemben ülő is realizálja a köztem és Floppy között felfedezett kis játékosságot. 

PRO TIPP: ahhoz, hogy mondjuk hajgumi-sál szettet vásároljunk, nem kell feltétlenül az Etsy-ről rendelnünk! A MentaMánia készít ilyet, méghozzá csodálatos minőségben, így legalább egy hazai gyártót támogathatunk vásárlásunkkal. 

 

MentaMánia (hajgumi + sál) CEWE Magyarország (papírképek) Fotót készítette: LillArt Photography

 

A kutyám (és én) portré // print

 

Egyedi grafika vagy rajz kedvesünkről és kutyájáról: ha valami, ez egy igazán stílusos ajándék lehet! Hátránya azonban, hogy kicsit több időt és előkészületet igényel.

A végeredmény viszont garantáltan nem jön szembe az utcán! 

PRO TIPP: amikor egy print, vagy rajz mellett döntünk, vegyük figyelembe szerelmünk/barátnőnk életterét is! Nagy eséllyel valami jól látható helyet fog díszíteni a kép, ezért fontos, hogy passzoljon az enteriőrbe.

 

 

+1 tipp: Dog-box // a kutyás “zsákbamacska” 

 

Ha egyik ötlet sem hozott minket igazán lázba, vagy az összes patront ellőttük már a korábbi években, akkor marad a télen-nyáron örökzöld tuti befutó: a kutyás meglepetés doboz! Igen, ebben minden benne van, aminek az eb (és gazdája) örülhet. A dolog izgalma, hogy sosem tudhatjuk mit is rejt pontosan, ezért már bontogatni is öröm! 

Egyik példa a magyar Sniffbox, ahol többféle opcióból válogathatunk – bár tapasztalatom szerint itt is győz a megalománia: minél nagyobb, annál jobb! 

 

 

Akárhogyan is döntünk, ne feledjük: ezek az ajándékok bármikor megállják a helyüket, ezért érdemes a tippeket a későbbiekre is elraktározni! 

Ráadásul – ahogy fent is írtam – ha bármelyik (elsősorban hazai) kisvállalkozónál vásárolunk, azzal teszünk egy lépést az egyediség felé, miközben örömet okozunk kedvesünknek, a négylábújának, és még a termék mögött megbúvó alkotónak is. 

 

 *Ez a bejegyzés szponzorált termékelhelyezést tartalmaz. #hirdetés #szponzoráció

 


Tetszett a bejegyzés? Kövess minket InstánFacebook-on és less rá Youtube csatornánkra is! Köszönjük! 🙂

Anna kétlábú és Floppy négylábú