MATIFU gazdit keres!

Heti örökbefogadható kutyusunk, Matifu egy 2011-ben született drótszőrű német vizsla kan kutyus. „Echte, original”, a fajtájának egy csodálatos mintapéldánya.
Matifu a hajdúböszörményi Pacsi Alapítványtól került a Futrinka Egyesület gondozásába. Egyszer már volt gazdás, ám sajnos visszakerült hozzájuk, de ennek nincs semmi különösebb hátsó oka: egyszerűen a gazdik nem tudták számára megadni azt, amire egy ilyen kutyusnak szüksége van. Matifu ugyanis a fajtájához mérten hatalmas energiával rendelkezik: lételeme a mozgás. Nem csak igényli, de élvezi is az intenzív feladatokat.
Nagyon jó eszű, figyelmes, tanítható, imád apportozni, nagyon igyekvő. Bár jelenleg falkában él, kutyatársaival nem mindig felhőtlen a viszonya. A kisállatokat (pl. cirmoscica) sem szívleli különösebben, ezért egyedüli kutyának ajánljuk valaki mellé, aki igazi társként kezeli.
Rajong az emberekért, hamar épít kötődést és kiemelkedő intelligenciával rendelkező kutyákhoz jellemzően nagyon fontos számára a kontaktus, érintés, dicséret. Minden emberrel agressziómentes és imádja a gyerekeket is. Szobatiszta, a lakásban sem rombol – ehhez persze szükség van arra, hogy mind fizikailag, mind pedig szellemileg kellően le legyen fárasztva.
Sportos gazdinak ajánljuk, aki szívesen kirándulna vagy futna vele – nem mellesleg a HDR 6 és 12 km-os távját is gond nélkül teljesítette, amiért Floppy ezúton is szívből gratulál neki (egyben üzeni, hogy hamarosan mi is beérjük a teljesítményét, sőt…!).
Matifu benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve és ivartalanítva keresi végleges családját.
Örökbefogadással kapcsolatban az alábbi e-mail címen lehet érdeklődni: magyarvizslasos@gmail.com, vagy nálam és tovább irányítalak a megfelelő személyhez!
A megosztásokat ezúttal is nagyon köszönjük! 🙂