RUSSEL gazdit keres!

Russel, aki egy Jack Russell kölyök kutya, keresi gazdiját! A kutyus jelenleg Kaposváron tartózkodik és a lenti leírásból érthetetlen számomra, hogy idáig miért nem jött el érte az álomgazdi.

Nincs is mit ezekhez a szavakhoz hozzátennem, íme Russel bemutatkozója:

10 kg energiabomba újszerű állapotban (becsült kora: 8 hónap) elvihető! Típusa: Jack Russell terrier (meg némi adalék). Gyári neve: Russel. Lajstromszám: a chip alapján. Karbantartott és oltott kutyus. Könnyen hatástalanítható (kutyasuliba jár és okos).

De vigyázat! Veszélyes mértékben sugároz jókedvet és szeretetet – e tulajdonsága kifogyhatatlan, újratermelődik, továbbá ragadós.

Más kutyákkal nagyon jól kijön: nem akar domináns lenni, de az (vélt vagy valós) igazáért kiáll. Figyelmes és könnyen fegyelmezhető. Evésben nem válogat, lakásban pedig pelusra pisil/kakil.

Újabb tulajdonságára a napokban derült fény: pedagógiai érzékkel is rendelkezik! Két 6 hetes kutyabababával óvatosan játszik, gyámolítja őket. Már kutyaiskolába jár, nagyon tanulékony és okos -így még könnyebb lesz vele az újdonsült gazdinak.

Viszont LOPKOD! 🙂 A napokban kapták rajta, hogy elcsent egy szem Negro-t. Precízen kibontotta s mire észrevették, a felét meg is ette. (Aznap ánizsos illatú puszikat osztott.)

Itt lehet érte tolongani: Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület Kaposvár vagy nálam, és eligazítalak Téged a megfelelő kontakt személyhez.

Minden megosztást előre is köszönünk!

 

 

 


Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket utunkon a Facebook-on is és iratkozz fel Youtube csatornánkra. Grazie mille! 🙂

Floppy négylábú és Anna kétlábú