Nagyvárosi kutyás élet – Styled shoot


Nagyvárosban kutyát tartani menő. Körülményesebb, mint egy kertes házban vidéki környezetben és bizony, oda kell rá figyelnünk, hogy sok kétlábú nem kedveli a kutyusokat, de ha ehhez és a kutya igényeihez alkalmazkodni tudunk, akkor minden napunkat megszépítheti egy városi „bolhabusz” az oldalunkon.

Hála a sok szuper, magyar kutyás designer-nek, ma már flancolhatunk is az ebekkel. Bizony, hangozzék bármilyen felszínesnek is: kutyához öltözködni is menő. Kiegészítők garmadával tudjuk elérni, hogy a megjelenésünk összképén tovább növeljen az eb jelenléte. (És ehhez nem feltétlenül kell szegényekre rózsaszín „My little Princess” feliratú, szőrös dzsekit adnunk…)

Ezért aztán egy napsütötte hétfő alkalmával Pakó Petra fotóssal (szintén lelkes kutyamami) nyakunkba vettük Budapestet és megörökítettük a városi kutyás élet klassz pillanatait.

Íme a végeredmény:

A kutyabarát Clique Design stúdióban kezdtük a napot, ahol Zita a csipás, reggeli fejemből meglepően szép arcot varázsolt. Dóri rámadott néhány extravagáns kiegészítőt, Judittól pedig szoknyát loptunk…

Itt lőttük el az első képeket.

 

 

Ezután farkas éhesen átvándoroltunk az A La Maison Grand-ba, ahol természetesen gazdi és kutya egyaránt szívesen látott vendég.

Miközben reggelizgettünk, Floppy boci szemekkel kunyerált, néhányan odajöttek, hogy megsimogathatják-e és a vizes tálkába is sikerült jól belelépni. Ez adja meg a városi kutyás élet igazi esszenciáját. 🙂

 

 

Végezetül sétáltunk egy nagyot a Gellért tér környékén és – akárcsak bármely átlagos napon – élveztük egymás társaságát.

Én „elkutyultam”, Floppy pedig „elvárosiasodott”. És ezt pont így szeretjük.

 

 

Fotó: Petra Pakó Photography

Kétlábút öltöztette:

Smink & haj: Szlamizita – Makeup Artist

Virágos szoknya: jkaposistyle

Kiegészítők: DELACIER

Szárazvirág kompozíció: Toboz Művek 

Négylábút öltöztette:

Nyakörv: Mixnature Collars

Póráz: Sixfeet Dog Design

Sál: MOMO Nyakörvek

 


Tetszett a bejegyzés? Ha igen, kérünk Téged, hogy kövess minket a Facebook-on és Instagram-on is és iratkozz fel Youtube csatornánkra! Köszönjük! 🙂

Anna kétlábú és Floppy négylábú